بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه چیز کیک پنبه ای (ژاپنی)

  • بازدید: 153
چیز کیک پنبه ای (ژاپنی)

چیز کیک پنبه ای (ژاپنی)

چیز کیک پنبه ای (ژاپنی)

  1. مواد لازم:

    شکر .....140 گرم
     تخم مرغ..... 6 عدد 
    کره .....50 گرم 
    پنیرخامه ای ......250 گرم 
    شیر...... 100 میلی لیتر 
    آرد ......60 گرم (۶ ق غذاخوری) 
    نشاسته ی ذرت ......دو ق غ
     وانیل .......یک قاشق چایخوری 


    طرز تهیه:


     اول پنیر خامه ای و کره و شیر رو به روش بن ماری روی بخار آب میذاریم تا کاملا یکدست بشه ,بعد میزاریم سردشه,آرد و نشاسته رو با هم الک میکنیم وقتی مایه ی پنیری خنک شد آرد و نشاسته رو بهش اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه,بعد هم زرده ها و وانیل رو که کمی با همزن دستی زدیم اضافه میکنیم. سفیده هارو با شکر اونقدر میزنیم تا از ظرف نریزه,بعد اروم با مواد فوق فولد میکنیم و در قالب کاغذ رو غنی انداخته ریخته و قالبو میزاریم تو یه ظرف دیگه که تا نیمه ابجوش کردیم و میزاریم تو فر صدو شصت درجه به مدت یکساعت و بیست دقیقه بعد نیم ساعت با در نیم باز,تو فر میزاریم خنک شه,حالا میاریمش بیرون و میزاریم کامل سرد که شد,دو تا سه ساعت میزاریمش یخچال.