مواد لازم:
شکر .....140 گرم
تخم مرغ..... 6 عدد
کره .....50 گرم
پنیرخامه ای ......250 گرم
شیر...... 100 میلی لیتر
آرد ......60 گرم (۶ ق غذاخوری)
نشاسته ی ذرت ......دو ق غ
وانیل .......یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول پنیر خامه ای و کره و شیر رو به روش بن ماری روی بخار آب میذاریم تا کاملا یکدست بشه ,بعد میزاریم سردشه,آرد و نشاسته رو با هم الک میکنیم وقتی مایه ی پنیری خنک شد آرد و نشاسته رو بهش اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه,بعد هم زرده ها و وانیل رو که کمی با همزن دستی زدیم اضافه میکنیم. سفیده هارو با شکر اونقدر میزنیم تا از ظرف نریزه,بعد اروم با مواد فوق فولد میکنیم و در قالب کاغذ رو غنی انداخته ریخته و قالبو میزاریم تو یه ظرف دیگه که تا نیمه ابجوش کردیم و میزاریم تو فر صدو شصت درجه به مدت یکساعت و بیست دقیقه بعد نیم ساعت با در نیم باز,تو فر میزاریم خنک شه,حالا میاریمش بیرون و میزاریم کامل سرد که شد,دو تا سه ساعت میزاریمش یخچال.