بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بومبولونی

  • بازدید: 195
بومبولونی

بومبولونی

بومبولونی

  1. مواد لازم برای 30 عدد:

    275 گرم آرد کیک پزی
    275 گرم آرد نان(شاید 2-3 قاشق غذاخوری بیشتر نیاز شه)
    70 گرم شکر
    125 میلی لیتر آب ولرم
    125 میلی لیتر شیر ولرم
    3 تخم مرغ بزرگ
    42 گرم خمیر مایه خیس
    1/2 قاشق چایخوری نمک
    پوست رنده شده نصف یک لیمو
    1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
    100 گرم کره آب شده


    برای فیلینگ:
    6 زرده تخم مرغ
    100 گرم شکر
    40 گرم آرد گندم
    450 میلی لیتر شیر
    وانیل
    میتونین از کرمهای دیگه هم واسه داخلش استفاده کنین


    طرز تهیه:


    شیر، آب و شکر رو مخلوط کنین، خمیر مایه رو اضافه کنید و مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید بعد آرد هارو الک کنین و مخلوط کنین بعد بقیه موادو بجز کره اضافه کنین و ورز بدین و در آخر کره رو اضافه کنین و ورز بدین. بپوشونین و حدود 1 ساعت استراحت بدین تا دوبرابر شه.بعد دوباره ورز بدین کمی و به کلفتی 1-1ونیم سانتیمتر باز کنین و به دایره های به قطر 7 سانتیمتر ببرین.بعد هر دو طرفشون آرد بپاشین و 20-30 دقیقه دیگه بزارین بمونن بعد در روغن داغ (170-175 درجه) سرخ کنین.روی دستمال بزارین تا سرد شن.زرده ها و شکر رو خوب با همزن بزنین تا رنگش روشن شه، وانیل و 50 میلی لیتر شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد 400 میلی لیتر شیر رو بجوشونین بعد مخلوط زرده هارو آرام آرام، درحالی که هم میزنین، اضافه کنین و هم بزنین روی حرارت تا غلیظ شه. روشو با سلفون بپوشونین طوریکه در تماس با فیلینگ باشه و بزارین سرد شه. داخل دوناتها رو با فیلینگ پر کنین و روشون پودر شکر بپاشین.

    #شیرینی #خمیر