بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان پارکر آمریکایی

  • بازدید: 174
نان پارکر آمریکایی

نان پارکر آمریکایی

نان پارکر آمریکایی

  1. مواد لازم:

    ▫️شیر: 1 پیمانه
    ▫️کره آب شده: 4 قاشق غذاخوری
    ▫️شکر: 4 قاشق غذاخوری
    ▫️خمیرمایه: 2 و 2/1 قاشق چایخوری
    ▫️تخم مرغ: 2 عدد
    ▫️آرد: 4 و 4/1 پیمانه
    ▫️نمک: 2/1 قاشق چایخوری
    ▫️کره برای روی نان ها: 2 قاشق غذاخوری
     


    طرز تهیه:

    🔸خمیر مایه را در نصف شیر ریخته و 5 دقیقه استراحت دهید، سپس مابقی شیر، شکر و کره را در شیرجوشی ریخته و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس اجازه دهید مخلوط سرد شود.

    🔸تخم مرغ را به مخلوط کره افزوده و هم بزنید.
    آرد و نمک را در کاسه بزرگی الک کرده، وسط آن را گود کنید و مخلوط کره و خمیرمایه را در آن ریخته و آرام آرام هم زده تا خمیر حاصل شود. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و در ظرفی که کمی چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و در جای گرم به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    🔸خمیر را باز کرده و به شکل حلزونی یا گیس باف و یا شکل مورد نظر در آورده و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید گذاشته، روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.

    🔸روی خمیرها را کره آب شده زده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار داده تا پخته شوند.

    ♦️بعد از پخت از فر بیرون اورده اجازه بدید کمی سرد بشه سپس از قالب دربیاورید