بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

  • بازدید: 638
هات چاکلت مکزیکی

هات چاکلت مکزیکی

هات چاکلت مکزیکی

  1. مواد لازم برای 4 نفر:


    شیر پرچرب 3 فنجان
    چوب دارچین خرد شده 3 قاشق
    شکلات نیمه شیرین خرد شده 170 گرم
    شکر دانه ریز 3 قاشق
    اسانس وانیل 3/4 قاشق چایخوری
    نمک کمی
    فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
    خامه فرم گرفته جهت تزئین


    طرز تهیه:


    برای تهیه این هات چاکلت لذیذ ابتدا شیر و چوب دارچین را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. شیر را هم بزنید تا حباب نزند و کف نکند. حدود 10 دقیقه آنرا حرارت دهید تا عطر دارچین بلند شود. شکلات خرد شده، شکر، اسانس وانیل، نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید. 5 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند و مایه شکلاتی یکدست و کرم مانندی حاصل شود. 
    هات چاکلت را داخل ماگ یا فنجان های سرو بریزید. روی آن را با خامه فرم گرفته، مقداری پودر کاکائو و فلفل قرمز( به دلخواه) تزئین و نوش جان کنید.