بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتا قهوه

  • بازدید: 990
پاناکوتا قهوه

پاناکوتا قهوه

پاناکوتا قهوه

  1. مواد لازم:


    خامه صبحانه 2 لیوان
    شیر 1/2 لیوان
    شکر 1/2 لیوان
    پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری
    پودر نسکافه یا قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
    پودر قند 1 قاشق چایخوری
    اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
    آب جوش 1/2 لیوان
    پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:


    داخل کاسه ای 4 قاشق پودر ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین نرم شود ( چند دقیقه روی بخار اب ژلاتین را هم بزنید تا یکدست شود ).
    درون قابلمه ای شکر ، شیر و خامه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند سپس وانیل را اضافه نمائید ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) ؛ مواد را نصف کنید و در 2 قابلمه جداگانه بریزید و به یکی از قابلمه ها پودر کاکائو و نصف ژلاتین را اضافه کنید و نصف دیگر ژلاتین را به قابلمه دیگر اضافه کنید.
    داخل لیوان لایه لایه از مایه پاناکوتا بریزید ، هر لایه ای که ریخته شد 5 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد سپس لایه بعدی را اضافه کنید ( در این مدت میتوانید مایه پاناکوتا را روی حرارت بخار اب گرم نگهدارید ).
    پودر قهوه فوری را با 1 قاشق چایخوری پودر قند و نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید سپس 1 قاشق ژلاتین را حل کنید و به آن اضافه نمایید ؛ لایه آخر را با قهوه ای که آماده کرده اید بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خنک و اماده سرو شود.
    نکته :
    میتوانید بجای پودر قهوه فوری از نسکافه نیز استفاده کنید اما بهترین نوع قهوه برای روی پاناکوتا قهوه اسپرسو میباشد.