بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ موز در مایکروفر

  • بازدید: 904
پودینگ موز در مایکروفر

پودینگ موز در مایکروفر

پودینگ موز در مایکروفر

  1. مواد لازم برای 4 نفر:


    کره نرم شده 100 گرم
    موز رسیده 2 عدد
    شکر دانه ریز 1/2 فنجان
    آرد سلف رایزینگ 1/2 فنجان
    پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    شیر 2 قاشق غذاخوری
    پودر قند، سس تافی یا بستنی برای تزیین


    طرز تهیه:


    کره را در ظرف پیرکس یا ظرف مناسب مایکروفر بریزید و به مدت 30 ثانیه در مایکروفر با بالاترین قدرت( 100%) قرار دهید تا کاملا آب شود. سپس ظرف را از مایکروفر خارج کنید. موزها را با پشت چنگال له کنید و به کره اضافه کنید. نصف یکی از موزها را برای روی پودینگ نگه دارید.
    شکر، آرد، پودر دارچین، تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. باقیمانده موز را حلقه حلقه کنید و روی پودینگ بچینید. سپس ظرف را مجددا داخل مایکروفر قرار دهید و با توان 100% به مدت 8 دقیقه بپزید تا پودینگ کمی پف کند و مغزپخت شود.
    پودینگ را از مایکروفر خارج کنید؛  روی آن را با پودر قند، سس تافی یا بستنی تزیین کنید و بصورت گرم نوش جان کنید.