مواد لازم:
پودر نارگیل...................150 گرم
پودر قند یا پودر شکر.......250 گرم
سفیده تخم مرغ...............4 عدد
پودر هل .......................یک قاشق مرباخوری
شکلات های رنگی ریز.......به مقدار لازم برای تزیین
رنگ مجاز خوراکی............چند قطره البته به دلخواه
طرز تهیه:
سفیده ها را با همزن هم می زنیم. تا حدی که از ظرف کج شده ریزد. سپس قاشق قاشق پودر قند را اضافه کرده و باز هم میزنیم. در نهایت پودر هل و پودر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از مایه بدست آمده قاشق قاشق و با کمی فاصله روی کاغذ روغنی که روی سینی فر گزاشتیم می ریزیم (چون شیرینی ها پف میکنند سعی کنید حتما فاصله را رعایت کنید) روی هر کدام یه دونه خلال پسته و یا مثل من از شکلاتای ریز رنگی (که توی لوازم قنادی فروشی بصورت بسته بندی کوچک و اشکال متنوع موجود می باشد) قرار می دهیم . سپس داخل فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 7 - 10 دقیه قرار می دهیم .بعد از پخت بزارید شیرینی ها سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید. اینجوری خیلی راحتتر از کاغذ جدا میشن تا وقتی که شیرینی ها گرم هستن.
نکته ها:
نکته 1 : مدت زمان بسته به دمای فرتون ممکنه کم یا زیاد بشه کافیه زیر شیرینی کمی رنگ بگیره و قرار نیست شیرینی ها تغییر رنگ بدن بلکه باید به همون صورت سفید بمونن .
نکته 2 : مقداری از مواد را رنگ مجاز خوراکی می ریزیم. به این ترتیب می توانیم مانند عکس بالا شیرینی نارگیلی با رنگهای متنوع داریم که باعث جذابیت دیس شیرینی مون میشه.
نکته3 : من با نصف این مقدار مواد یعنی دو تا سفیده تخم مرغ درست کردم و این تعداد شیرینی در اومد.
گردآوری : تحریریه نیمکد