بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه ژله خرده شیشه

  • بازدید: 240
ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه

  1. مواد لازم:

    ژله رنگی...........................3 بسته
    ژله آناناس.........................1 بسته
    شیر.................................1 لیوان
    آب جوش..........................4 لیوان
    آب سرد............................3 لیوان


    طرز تهیه:

    هر کدام از ژله های رنگی را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کامل حل میکنیم و در 3 ظرف پیرکس مربع و مستطیل جدا ریخته و میگذاریم توی یخچال تا خودشو بگیره. انتخاب رنگ ژله ها بستگی به سلیقه و ذایقه خودتون داره و حتی می توان همه رنگ ها یکی باشد.من توی این ژله خرده شیشه از دو بسته ژله بلوبری و یه بسته ژله آلبالو استفاده کردم که خیلی مورد استقبال قرار گرفت.
    برای ژله پایه مون من از یک بسته ژله آناناس استفاده کردم که آن را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان شیری که به دمای محیط رسیده حل کردم. باز با صبوری و حوصله زیاد هم میزنیم تا کاملا دونه های ژله حل بشه در شیر و آب جوش و دمای ژله پایه تقریبا باید به دمای محیط نزدیک شود.چون اگر گرم باشد وقتی ژله های رنگی را می ریزیم ممکن است باعث آب شدن ژله های رنگی شود.
    سپس ژله های رنگی که کاملا بسته شده را به صورت مکعب (به ابعاد حدود 2 سانتی متر) برش می دهیم و همه مکعب های کوچک را با هم قاطی کرده و به ژله پایه اضافه میکنیم. خیلی خودتونو برای مکعبا اذیت نکنین در هر صورت ژله خرده شیشه ای شیک و تر و تمیز خواهید داشت.
    بعد تمام مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم تا ببنده.پس از اطمینان از بسته شدن ژله آنرا بیرون آورده و در کاسه ای آب جوش گذاشته چند ثانیه محدود نگه میداریم و کمی با لبه های ژله بازی میکنیم تا از دیواره قالب جدا شده و سپس در دیس مورد نظر بر میگردونیم.


    نکته:

    برای ژله پایه از ژله های پایه مختلف میتوان استفاده کرد.من ساده ترین و در عین حال کم کالری ترین پایه را انتخاب کردم. می توان بجای شیر از بستنی یا خامه استفاده کرد.
    من چون از شیر محلی استفاده کردم. بخاطر پر چرب بودنش قبل ازین که به ژله آناناس اضافه کنم از یه صافی ریز رد کردم که ژله پایه یکدستی داشته باشم.البته اگرم که این کار رو انجام ندین اتفاق مهمی نمیوفته.
    ژله ای فوق العاده راحته و به همه دوستان توصیه میکنم درست کنن و ازش لذت ببرن.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد