مواد لازم نفر:
آرد: 280 گرم
شکر ریز یا پودر قند: 50 گرم
بیکینگ پودر: 15 گرم
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کره سرد خردشده: 75 گرم
خامه صبحانه: 120 میلی لیتر یا یک دوم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
کشمش: 100 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
مواد رویه:
زرده تخم مرغ: یک عدد
خامه: 1 قاشق سوپخوری
مواد سرو:
مربا یا مارمالاد
خامه
چای
روش تهیه:
1 -دو قاشق از آرد را با کشمش مخلوط کرده وبقیه آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و شکر یا پودر قند رابا هم مخلوط نمایید.
2 - فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت گرم کنید وسینی فر راکاغذ روغنی بیندازید.
3 -کره سرد را با نوک انگشتان به خرد آرد دهید تا به شکل خرده نان در بیاید (مانند خمیر پای) سپس کشمش را به آن اضافه کنید.
4 - تخم مرغ، خامه و وانیل راباهم مخلوط کرده به مواد آردی بیفزایید وفقط درحد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، آب یا چیز اضافه تری نیاز نیست
.5 - خمیرنیازی به استراحت ندارد. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه به شکل دایره به ضخامت 2 سانتیمتر باز کنید و با کاترهای 5 یا 6 سانتی برش بزنید و درون سینی آماده شده کنار هم قرار دهید وبه مدت 20 تا 25 دقیقه درفر از پیش گرم شده قرار دهیدو یا در قالب بریزید سپس برش بزنید- پس از خنک شدن با خامه، مربا وچای سرو کنید.
منبع:akairan