بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان اسکُن شیرین، یا چیز کره

  • بازدید: 367
نان اسکُن شیرین، یا چیز کره

نان اسکُن شیرین، یا چیز کره

نان اسکُن شیرین، یا چیز کره

  1. مواد لازم نفر:

    آرد: 280 گرم
    شکر ریز یا پودر قند: 50 گرم
    بیکینگ پودر: 15 گرم
    نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
    کره سرد خردشده: 75 گرم
    خامه صبحانه: 120 میلی لیتر یا یک دوم پیمانه
    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
    پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
    کشمش: 100 گرم
    تخم مرغ: 1 عدد


    مواد رویه:

    زرده تخم مرغ: یک عدد
    خامه: 1 قاشق سوپخوری


    مواد سرو:

    مربا یا مارمالاد
    خامه
    چای


    روش تهیه:

    1 -دو قاشق از آرد را با کشمش مخلوط کرده وبقیه آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و شکر یا پودر قند رابا هم مخلوط نمایید.
    2 - فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت گرم کنید وسینی فر راکاغذ روغنی بیندازید.
    3 -کره سرد را با نوک انگشتان به خرد آرد دهید تا به شکل خرده نان در بیاید (مانند خمیر پای) سپس کشمش را به آن اضافه کنید.
    4 - تخم مرغ، خامه و وانیل راباهم مخلوط کرده به مواد آردی بیفزایید وفقط درحد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، آب یا چیز اضافه تری نیاز نیست
    .5 - خمیرنیازی به استراحت ندارد. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه به شکل دایره به ضخامت 2 سانتیمتر باز کنید و با کاترهای 5 یا 6 سانتی برش بزنید و درون سینی آماده شده کنار هم قرار دهید وبه مدت 20 تا 25 دقیقه درفر از پیش گرم شده قرار دهیدو یا در قالب بریزید سپس برش بزنید- پس از خنک شدن با خامه، مربا وچای سرو کنید.


    منبع:akairan