بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه آموزش ژله رولتی, رولی یا فرفره ای

  • بازدید: 942
آموزش ژله رولتی, رولی یا فرفره ای

آموزش ژله رولتی, رولی یا فرفره ای

آموزش ژله رولتی, رولی یا فرفره ای

  1. دستور اول ژله رولتی دورنگ با بستنی

    پودر ژله در رنگ دلخواه
    آب جوش یک لیوان سرخالی
    بستنی وانیلی یک دوم لیوان
    ژله رو با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
    برای اینکه ژله ته نگیره ظرف حاوی ژله رو بزارید روی بخار (حرارت غیر مستقیم) و هم بزنید تا کامل ژله حل بشه. حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله. آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه. ظرف ۲۰*۳۰ رو انتخاب کنید و روش سلفون بکشید یا چرب کنید حالا ژله رو بریزید داخلش و برای ۴۵ دقیقه بزارید داخل یخچال. وقتی ژله خوب خودش را گرفت آن را از قالب خارج کنید عجله نکنید که ترک بخوره حالا نوارهای دو سانتی رو ژله بکشید . آروم شروع به رول کردنش کنید و سریع بزارید داخل یخچال.
    هم به همین صورت می توانید از آنها استفاده کنید هم داخل ژله آلورا بزارید یا با دسرهای دیگر ترکیب کنید


    دستور دوم ژله رولتی با مارشمالو

    دستور دوم که با مارشالو است دستور اصلی ژله رولتی هست که بسیار زیبا و تمیز و کاملا دو رنگ در میاد بستنی فقط جایگزینه برای مارشمالو
    پودر ژله ۱ بسته حدود ۸۵ گرم
    آب ۱/۲ پیمانه
    مارشمالو سفید کوچک ۱ و ۱/۲ پیمانه تو ایران مارشمالو به پف پفی هم معروف است
    یک ظرف تقریبا ۲۰ در ۲۰ سانت رو چرب کنید و خوب با دستمال به همه جای ظرف پخش کنید. در یک ظرف آب و پودر ژله را مخلوط کنید برای ۱ دقیقه در ماکروفر بگذارید تا پود ژله حل شود یا می توانید روی بخار(حرارت غیر مستقیم ) هم بگذارید سپس مارشمالو ها را اضافه کنید و ۲۰ تا ۴۰ ثانیه در ماکروفر بگذارید تا زمانی که مارشمالو ها پف کنند نمی خواهیم که ذوب شوند. هم بزنید تا مارشمالو ها در ژلاتین حل شوند سپس در ظرفی که آماده کردید بریزیدو برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید
    وقتی کامل خودش را گرفت با چاقو دورش را از ظرف جدا کنید از یک گوشه ژله را بلند کنید سپس شروع به رول کردن کنید و از ظرف خارج کنید سپس با استفاده از نخ یا چاقو شروع کنید به برش زدن و سپس آنها را تا موقع استفاده در یخچال قرار دهید.


    منبع:salambano