بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفناج

  • بازدید: 176
کیک اسفناج

کیک اسفناج

کیک اسفناج

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ..................................3 عدد
    اسفناج (فقط برگهای اسفناج).........3/4 پیمانه
    روغن مایع................................3/4 پیمانه
    شکر .......................................یک و نیم پیمانه
    آرد ........................................حدود 2 پیمانه
    آب لیمو ترش تازه.......................4 قاشق غذاخوری
    پوست لیمو ترش رنده شده............1 قاشق مرباخوری
    بیکینگ پودر...............................2 قاشق چای خوری
    جوش شیرین...............................1/2 قاشق مرباخوری
    وانیل .........................................1 قاشق مرباخوری
    نمک...........................................1/2 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن میکنیم. شکر و تخم مرغ و وانیل و پوست لیمو ترش را با همزن زده تا رنگش روشن شود. آب لیمو ترش را اضافه کرده و باز هم میزنیم.
    برگهای اسفناج را در یک لیوان به مقدار سه چهارم آن فشرده کرده و به همراه سه چهارم لیوان روغن در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط میکنیم تا کاملا برگهای اسفناج پوره شوند. سپس این پوره را به مخلوط تخم مرغ و شکر که درست کرده ایم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
    آرد و بیکینگ پودر و نمک و جوش شیرین را با هم الک کرده و به مایع سبز رنگ بالا اضافه میکنیم. این مقدار مواد را می توان در قالبهای مافین ریخته و یا در قالبهای کمربندی 23 سانتی مربع و یا هر قالب دبگری که دوست دارید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت حدودا 30 تا 45 دقیقه گذاشته تا پخته شود.
    نکته: 1.حتما دقت کنید که فقط از برگ اسفناج استفاده شود و به هیچ عنوان ساقه در آن نباشد.
    2.من از اسفناج خام استفاده کردم که اصلا بو نمیداد و طعمی بسیار دلنشین داشت. طوری که اگر به اطرافیانتان نگویید این کیک چیه مطمینا متوجه نمیشن و با اشتهای زیاد میل میکنن.
    3.من برای اینکه خاصیت اسفناج حفظ شود جوش شیرین را حذف کردم و نتیجه خوبی را هم گرفتم.
    4.من دو پیمانه آرد را ریختم و بعد از اینکه کامل هم زدم دیدم کمی مایه کیکم سفت شده و کمی آب اضافه کردم. مقداری از سفتی و شلی آن بستگی به نوع آردتون هم داره.من از آرد نانوایی استفاده میکنم.
    شیرین کام باشد.


    گردآوری: تحریریه نیمکد