مواد لازم:
تخم مرغ..................................3 عدد
اسفناج (فقط برگهای اسفناج).........3/4 پیمانه
روغن مایع................................3/4 پیمانه
شکر .......................................یک و نیم پیمانه
آرد ........................................حدود 2 پیمانه
آب لیمو ترش تازه.......................4 قاشق غذاخوری
پوست لیمو ترش رنده شده............1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر...............................2 قاشق چای خوری
جوش شیرین...............................1/2 قاشق مرباخوری
وانیل .........................................1 قاشق مرباخوری
نمک...........................................1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن میکنیم. شکر و تخم مرغ و وانیل و پوست لیمو ترش را با همزن زده تا رنگش روشن شود. آب لیمو ترش را اضافه کرده و باز هم میزنیم.
برگهای اسفناج را در یک لیوان به مقدار سه چهارم آن فشرده کرده و به همراه سه چهارم لیوان روغن در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط میکنیم تا کاملا برگهای اسفناج پوره شوند. سپس این پوره را به مخلوط تخم مرغ و شکر که درست کرده ایم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر و نمک و جوش شیرین را با هم الک کرده و به مایع سبز رنگ بالا اضافه میکنیم. این مقدار مواد را می توان در قالبهای مافین ریخته و یا در قالبهای کمربندی 23 سانتی مربع و یا هر قالب دبگری که دوست دارید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت حدودا 30 تا 45 دقیقه گذاشته تا پخته شود.
نکته: 1.حتما دقت کنید که فقط از برگ اسفناج استفاده شود و به هیچ عنوان ساقه در آن نباشد.
2.من از اسفناج خام استفاده کردم که اصلا بو نمیداد و طعمی بسیار دلنشین داشت. طوری که اگر به اطرافیانتان نگویید این کیک چیه مطمینا متوجه نمیشن و با اشتهای زیاد میل میکنن.
3.من برای اینکه خاصیت اسفناج حفظ شود جوش شیرین را حذف کردم و نتیجه خوبی را هم گرفتم.
4.من دو پیمانه آرد را ریختم و بعد از اینکه کامل هم زدم دیدم کمی مایه کیکم سفت شده و کمی آب اضافه کردم. مقداری از سفتی و شلی آن بستگی به نوع آردتون هم داره.من از آرد نانوایی استفاده میکنم.
شیرین کام باشد.
گردآوری: تحریریه نیمکد