بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک بستنی شکلات و کارامل

  • بازدید: 227
کیک بستنی شکلات و کارامل

کیک بستنی شکلات و کارامل

کیک بستنی شکلات و کارامل

  1. مواد لازم : برای 12 نفر

    آرد سفید 1 پیمانه
    جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
    نمک یک چهارم قاشق چای خوری
    شکلات شیرین ذوب شده 2 گرم
    آب یک چهارم فنجان
    کره ی ذوب شده یک دوم پیمانه
    شکر یک دوم پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    وانیل یک دوم قاشق چای خوری
    شیر یک دوم پیمانه
    کارامل مقداری
    نارگیل مقداری


    طرز تهیه :

    1 - در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید.
    2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.
    3 - در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.
    4 - در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و 30 ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .
    5 - خمیر آماده شده را به مدت 25 دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر.
    6 - کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .


    برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک:

    در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر در درجه 350 فارنهایت قرار داده و 2 تا 3 دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند.


    منبع : seemorgh