مواد لازم:
روغن جامد یا مارگارین.......................350 گرم
آرد..............................................500 گرم (سه و یک سوم پیمانه)
پودر گل سرخ................................50 گرم (یک پیمانه)
گردو یا بادام پودر شده.....................1 پیمانه
پودر شکر......................................500 گرم (سه و یک سوم پیمانه)
عسل ...........................................150 گرم
هل..............................................یک قاشق چای خوری
گلاب ...........................................1/2 پیمانه (125 میلی لیتر)
پودر پسته....................................به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن یا مارگارین را روی حرارت قرار می دهیم تا آب شود. بعد آرد را اضافه میکنیم و به مدت 15 ذقیقه آرد را در روغن تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. دقت کنید که رنگ آن خیلی تیره نشود. بعد از روی حرارت برداشته و پودر شکر، عسل، پودر گل سرخ الک شده، پودر بادام یا گردو، هل و در آخر گلاب را نیز اضافه کنید. مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته تا خمیر نسبتا منسجمی آماده شود. سپس به کمک وردنه روی یک سطح صاف به قطر یک سانتی متر پهن کنید. بعد با قالب مورد نظر آن را قالب زده و در ظرف چیده و روی آن را با کمی پودر پسته تزیین کنید و یا همینطوری روی آن بپاشید.
نکته: 1.دقت کنید که حتما گل سرخ را پودر نموده و حتما از الک رد کنید.
2. محض احتیاط پودر شکر را هم الک کنید تا اگر درشت دارد توی حلوا نریزد.
3. می توانید حلوا را مستقیما داخل پیش دست یا دیس هم کشید و با پودر پسته و... تزیین کرد.
گردآوری: تحریریه نیمکد