مواد لازم:
نشاسته................2 پیمانه
شکر.....................2 تا 1/5 پیمانه
گردو.....................به میزان لازم
گلاب.....................1/2 پیمانه
آب سرد.................2 پیمانه
کره........................100 گرم
پودر نارگیل..............به میزان لازم
طرز تهیه:
نشاسته در آب سرد حل واز صافی رد کنید تا کاملا صاف بشه و در ظرف تفلون حرارت داده و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه. کمی که گرم شد شکر را ریخته و همچنان هم میزنیم. نشاسته کم کم گلوله میشه نترسید و همچنان هم بزنید وبا پشت قاشق چوبی گلوله ها رو صاف کنید. گلاب را اضافه کنید وبه همزدن ادامه دهید تا زمانی که نشاسته سفت بشه. وقتی خوب سفت شد کره را بریزید و همچنان هم بزنید تا مواد از اطراف ظرف جدا بشه. باید سفتی اش به اندازه خمیر باشد. سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود.
وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم وبامغز گردو تزئین میکنیم.
همچنین می توانیم بعد ازین که از روی حرارت برداشتیم کمی که خنک شد مقداری پودر نارگیل در سینی ریخته و پخش کنید و نیمی ازخمیر را برداشته (نباید به دست بچسبد) و روی پودر نارگیل پهن کنید وگردوی خردشده روی خمیر بریزید. سپس خمیر را رول کرده و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک بشه و بعد که خوب خودش را گرفت برش دهید و در دیس مورد نظر بچینید.
نکته: 1.می توان از رنگهای مختلف مجاز خوراکی و یا زعفران استفاده کرد و چند رنگ باسلق داشته باشیم.
2.می توان بجای کره از دو تا سه قاشق روغن مایع استفاده کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد