بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی دو رنگ

  • بازدید: 165
شیرینی دو رنگ

شیرینی دو رنگ

شیرینی دو رنگ

  1. مواد لازم:

    کره.................................1 پیمانه
    پودر قند..........................1 پیمانه
    آرد.................................2 پیمانه
    وانیل...............................1/4 قاشق چای خوری
    پودر کاکایو.........................2 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر.......................1/4 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    کره و پودر قند و وانیل را با همزن خوب بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید. خمیر را خوب ورز دهید تا لطیف شود. اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه کنید. نیمی از خمیر را کاکایو بزنید و خوب ورز دهید تا همه جای آن یکدست شود. خمیرها را با پلاستیک پوشانده و نیم ساعت در یخچال گذاشته تا استراحت کند. مقداری از هر خمیر برداشته و روی میز کار با وردنه به قطر یک سانتی متر پهن کنید. خمیر سفید را روی خمیر کاکایویی گذاشته و کمی فشار میدهیم. سپس خمیرهای پهن شده را رول میکنیم و به صورت لوله شده هم کمی روی میز کار صافش میکنیم. روی آنرا پوشانده و دوباره داخل یخچال میگذاریم تا یک ربع استراحت کند. سپس از یخچال درآورده و به قطر دلخواه برش می دهیم و در سینی فر چرب شده میچینیم و به مدت 15 دقیقه در دمای 175 درجه توی فر از قبل گرم شده میگذاریم تا بپزد. دمای فرها متفاوته، پس مراقب باشید که شیرینی هاتون نسوزه.
    نکته: 1.دقت کنید که حتما اجازه بدین که شیرینی سرد شود و بعد آنرا از سینی فر جدا کنید.
    2. این شیرینی رو میتونین مدلهای مختلف درست کنین. میتونین لایه اول رو سفید بگذارید و روش لایه کاکایویی و رول کنید و با قطر دلخواه برش بدید. و یا میتونین نوارهای باریک درست کنید و به صورت شطرنجی کنار هم بچینید و بعد با دست کمی فشرده کنید و به اندازه دلخواه برش دهید و یا هر مدل دیگه ای دوست دارید درست کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد