مواد لازم:
آرد..........................2 لیوان
شیر.........................نصف لیوان
پودر دارچین..............1 قاشق غذاخوری
روغن.......................1 لیوان
تخم مرغ....................4 عدد
بیکینگ پودر...............2 قاشق مرباخوری
شکر.........................1 لیوان
وانیل.........................1/4 قاشق مرباخوری
سیب..........................5 عدد
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب می زنیم تا سفید و کشدار شود. بعد روغن و شیر را اضافه کرده هم میزنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه می کنیم. با قاشق چوبی خوب مخلوط میکنیم. درون قالب را چرب کرده بعد 5 عدد سیب را برش داده مانند عکس بالا ته قالب میچینیم. 2 قاشق شکر و 1 قاشق پودر دارچین میریزیم روی سیبها و بعد موادمون رو میریزیم و میگذاریم درون فر با دما 165 درجه از قبل گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه بمونه. باز هم تاکید میشه که زمان پخت در فرهای مختلف فرق میکنه پس خودتون با یک خلال دندون وضعیت پخت کیک را چک کنید. بعد که کیک پخته شد کمی از حرارت افتاد آن را در دیس مورد نظر بر گردونید.
نکته: دقت کنید که درب فر تا بیست دقیقه اول نباید باز بشه. وگرنه پف کیکتون میخوابه.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد