بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

  • بازدید: 637
شیرینی اسکار گردویی

شیرینی اسکار گردویی

شیرینی اسکار گردویی

  1. مواد لازم:

    مغز گردوی خرد شده ................یک پیمانه
    آرد..................................... 2 پیمانه
    پودر قند..............................1/2 پیمانه
    تخم مرغ ..............................2عدد
    کره ....................................1 پیمانه یا 150 گرم
    وانیل..................................1/4 قاشق چایخوری
    هل.....................................1قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    کره و پودر قند را با همزن میزنیم زرده تخم مرغ را دانه دانه اضافه می کنیم وانیل و هل را مخلوط کرده آرد را به تدریج اضافه کرده وخمیر را ورز می دهیم به حدی که به دست نچسبد. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته گلوله کرده توی سفیده می زنیم. سپس توی گردو می غلطونیم وسط شیرینی را با انگشت یک فرو رفتگی ایجاد می کنیم در سینی فر میچینیم. به مدت 20 تا 25 دقیقه توی فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرارمی دهیم. بعد ازین که از فر در آوردیم در پودر قند وهل می غلتانیم توی فرو رفتگی را با مارمالاد یا مربا پر می کنیم.
    نکته: 1.این شیرینی تو فر یه مقدار بزرگتر میشه پس گلوله هاتون رو بزرگ بر ندارین.
    2.اجازه بدین شیرینی ها توی سینی فر خوب سرد بشه سپس از سینی فر جدا کنید در غیر این صورت اگه شیرینی رو داغ بردارین از همدیگه میپاشه،
    *3.حتما در ظرف در بسته و در جایی خشک و خنک نگهداری کنید که هوا بهش نرسه تا موندگاری بیشتری داشته باشه و کیفیتش رو از دست نده.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد