مواد لازم:
سفیده تخم مرغ..............2 عدد
پودر قند الک شده...........2 برابر وزن سفیده
آبلیمو...........................1 قاشق مربا خوری
وانیل...........................1/4 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
همه مواد را با هم زن خوب هم میزنیم تا شبیه خامه فرم گرفته شود. (اگر دوست دارید در این مرحله می توانید از رنگ مجاز خوراکی استفاده کنید) ماسوره دلخواه را سر قیف میگذاریم و مواد را داخل قیف میریزیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و با فاصله مناسب از هم به صورت شکوفه یا هر شکل دلخواه دیگر میگذاریم. می توان با قاشق و یا قیف بدون ماسوره هم مواد را روی کاغذ روغنی گذاشت.
می توانید روی مواد گردو یا پسته خرد شده یا ترافل رنگی یا پودر نارگیل رنگی بریزید. درجه حرارت روی کمترین درجه گذاشته و سینی فر را داخل فر قرار می دهیم. حدود 10 تا 15 دقیقه زمان میبرد تا بپزد. دقت کنید که رنگ شیرینی ها نباید تیره شود. بعد از پخت بگذارید شیرینی ها کامل سرد شود سپس راحت از کاغذ جدا می شود.
نکته جالب اینکه در زمستان این شیرینی را روی شوفاژ یا بخاری که حرارتش کم است نیز می توان درست کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد