مواد لازم:
شکر...........................1/3 لیوان
نشاسته ذرت................1 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه...............1/4 لیوان
آب............................1/4 لیوان
مواد لازم برای خامه کشی کیک:
پودر خامه......................7 قاشق غذاخوری
پودر قند.......................4 قاشق غذاخوری
شیر سرد.......................1/2 لیوان
طرز تهیه:
نشاسته را در 2 قاشق از آب سرد حل می کنیم و خوب هم میزنیم تا مطمین شیم که کاملا حل شده و یه مایع سفید رنگ بدست بیاد.
شکر رو با بقیه آب مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا حل بشه. آب لیمو رو توی مخلوط آب و شکر میریزیم. مخلوط نشاسته رو اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه. در اینجا مشاهده می فرمایید که یک ژل شفاف و غلیظ داریم. ژله رو با رنگهای دلخواه رنگ کرده و بزارید تو یخچال.
هفت قاشق پودر خامه رو با چهار قاشق پودر قند و نصف لیوان شیر سرد مخلوط کرده و با همزن 5 دقیقه و با دست حدود یک ربع هم زده تا فرم بگیرد. کیک را خامه کشی کرده و بعد یک شکلات تخته ای رو آب کرده کمی که خنک شد طرح مورد نظر را روی کیک میکشید. دقت کنید که خطها کلفت باشه تا ژله ها بیرون نریزه.
کیک رو 10 دقیقه تو یخچال بگذارید تا شکلاتا خشک و سفت بشه. بعد کیک و رنگها رو بیرون بیارین و ژله های رنگی را درون قیف یا پلاستیک عادی ریخته، نوک آن را قیچی کنید و داخل شکلاتها را مانند عکس با ژله رنگی پر کنید.
نکته: برای خامه کشی کیک از هر دستور و روش دلخواه می توان استفاده کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد