بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربای کیوی

  • بازدید: 166
مربای کیوی

مربای کیوی

مربای کیوی

  1. مواد لازم:

    کیوی تقریبا رسیده و سفت...........3 کیلو
    شکر.......................................2/5 تا 3 کیلو
    آب........................................3 لیوان
    آبلیمو...........................1 تا 2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک بر میداریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در قابلمه نسبتا بزرگی ریخته و میگذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس مییگذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد.
    این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش اومدن 20-25 دقیقه کافی است. شربت آن را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم. بعد از یکی دو جوش دیگر ظررف را از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته در یخچال نگهداری می کنیم.
    یادآوری: در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ تر شدن این مربا، 2 قطره رنگ سبز مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
    نکته: 1.برای این مربا بهتر است از کیوی های ریزتر استفاده شود که حلقه ای کوچک تری داشته باشیم.
    2.مقدار آبلیمو به ترش بودن مزه و ذایقه افراد بستگی دارد. پس بعد از هر قاشق ریختن در مربا، آن را بچشید که زیادی ترش نشود. آبلیمو ریختن از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد