بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

  • بازدید: 163
مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    توت فرنگی.......................3 کیلو
    شکر...............................3 کیلو
    آبلیمو.............................2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    ابتدا توت فرنگی ها را خوب بشورید و سپس دم آن را بگیرید و در قابلمه مورد نظر بریزید. اگر توت فرنگی هاتون درشته نصف کنید آنها را. شکر را روش بریزید و بگذارید چند ساعت بمونه. اگر محیط آشپزخونه تون گرمه و فکر میکنید که ممکنه ترش بشه بزارید داخل یخچال. برای پخت این مربا باید خیلی دقت کنید. از زمانی که میگذاارید روی گاز تا وقتی که بر می دارید کلا 40 دقیقه طول میکشه. البته با شعله تقریبا زیاد. و در طول این مدت هم باید بالا سرش بایستید و کف روش رو با قاشق چوبی بردارید و بریزید دور. چند دقیقه قبل از 40 دقیقه کمی آبلیمو بریزید و یکی دو جوش که خورد شعله را خاموش کنید و مربا که خنک شد در شیشه ریخته و داخل یخچال بگذارید.
    نکته: حتما دقت کنید قابلمه ای که در نظر می گیرید بزرگتر از مقدار توت فرنگی باشد. چون خیلی کف میکند و نیاز به جای بزرگتری دارد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد