بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نکات لازم برای دم کردن قهوه

  • بازدید: 198
نکات لازم برای دم کردن قهوه

نکات لازم برای دم کردن قهوه

نکات لازم برای دم کردن قهوه

  1. 1. جوشیدن باعث تلخی می شود، پس هرگز قهوه را نجوشانید.
    2. قهوه را دوباره گرم نکنید. هربار، آن را تازه درست کنید و سرو کنید.
    3. از آب تازه و سرد استفاده کنید.
    4. از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.
    5. از "سا"یی مناسب قهوه سازتان استفاده کنید. اگر سای قهوه خیلی ریز باشد، باعث استخراج بیش از حد عناصر قهوه و تلخی شده، مجاری قهوه ساز را به مرور مسدود می کند. اگر سای قهوه خیلی درشت باشد، باعث آبکی و رقیق شدن قهوه می گردد.
    6. برای بهترین نتایج توصیه می کنیم که به ازای هر 180میلی لیتر آب از 10 گرم قهوه آسیاب شده استفاده کنید.
    7. قهوه را تنها برای مدت 20 دقیقه می توان بر روی اجاق گاز یا اجاق برقی گرم نگه داشت و پس از آن عطر و طعم قهوه رو به افول و نامطبوع شدن می گذارد.


    گردآوری: تحریریه نیمکد