سوفلهها را میتوان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برایتان در نظر گرفتهایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد. معمولا سوفله را در هر ظرفی که درمقابل گرمای فر مقاوم باشد درست میکنند و در این نوع سوفلهای که دستورش را برایتان گذاشتهایم، سوفله را در خود پرتقال درست کردهایم، ولی آن را به صورت سنتی در ظرفهایی به اسم «رمکین» هم درست میکنند.
مواد لازم:
پرتقال متوسط: چهار عدد
آب پرتقال: یکدوم پیمانه
آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
شکر: یکچهارم پیمانه
زرده تخممرغ: دو عدد
سفیده تخممرغ: سه عدد
رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سر پرتقالها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید.
2- شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
3- زرده تخممرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخممرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
4- سفیده تخممرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کمکم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.
5- پرتقالها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید بهطوریکه سهچهارم پرتقالها را پر کند.
6- سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید.
منبع:persianpersia