بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خرما برای ماه رمضان

  • بازدید: 109
خرما برای ماه رمضان

خرما برای ماه رمضان

خرما برای ماه رمضان

  1. مواد لازم:

    خرما.........................1 کیلو
    پودر گردو.................100 گرم
    پودر نارگیل...............به مقدار لازم
    کنجد........................به مقدار لازم
    بادام خرد شده............به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    هسته های خرما را جدا کرده و چرخ کنید تا کاملا یکدست بشه. گردو خرد شده را اضافه کرده و خوب ورز دهید. بعد به مدت 24 ساعت تو یخچال گذاشته تا استراحت کند. سپس به اندازه یک گردو و یا هر اندازه دلخواه از مواد برداشته و توی پودر نارگیل و کنجد و بادام خورد شده بغلطونین و در دیس مورد نظر بچینید. این خرما برای سفره های ماه رمضان عالیه.
    نکته: 1.میتونین یک تکه گردو هم وسطش بگذارید.
    2.میتوان از پودر پسته و پودر کاکایو و یا پودر گل سرخ برای غلطوندن استفاده کرد.
    3. دقت کنید که برای درست کردن این خرما نیازی به تهیه خرماهای رطب و گرون نیست و می توانید از خرماهای کیلویی موجود در بازار استفاده کنید و خیلی هم خوشمزه تر میشه.
    روزه هاتون قبول حق


    گردآوری: تحریریه نیمکد