مواد لازم:
هویج..........................250 گرم
آرد برنج......................50 گرم
گلاب..........................1/4 پیمانه
روغن.........................1/2 پیمانه
آب............................1/2 پیمانه
زعفران آب کرده...........به مقدار لازم
شکر.........................100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا آب و شکر را حرارت داده تا شکر در آب حل شود. سپس گلاب و زعفران را اضافه می کنیم. هویج را آبپز کرده و با گوشتکوب و یا رنده پوره میکنیم. سپس با مقداری روغن تفت می دهیم.
آرد را در قابلمه دیگری تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. روغن را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم باز هم تفت می دهیم تا بوی حلوا ازش بلند بشه. بعد هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. و در آخر شربتی که درست کرده ایم را اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا حلوا از دیواره های ظرف جدا شود. حلوا آماده است. می توان در قیف ریخت و در کپسول شکوفه زد و یا در دیس مناسب ریخته و تزیین کنیم.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد