بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کمپوت آلوچه

  • بازدید: 1033
کمپوت آلوچه

کمپوت آلوچه

کمپوت آلوچه

  1. مواد لازم:

    آلوچه..........................1 کیلو
    شکر............................250 گرم
    آب..............................5 پیمانه


    طرز تهیه:

    ابتدا آلوچه ها را خوب بشورید و دم آنها را کنده و بگذارید کنار تا آبش برود. در یک قابلمه ی استیل یا لعابی، شکر و آب را ریخته و با قاشق آن قدر هم بزنید تا شکر به طور کامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافی ریزی عبور دهید. دوباره محلول را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه محلول آب و شکر به جوش آمد، آلوچه ها را به آن اضافه کنید. شعله اجاق گاز را کم کنید تا آلو گوجه ها در محلول آب و شکر بپزند. سپس گاز را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کمپوت را میل کنید. زمان جوشیدن آلوچه ها در محلول نباید خیلی زیاد باشد، زیرا آلوچه ها له شده و هسته آنها جدا می شود. در صورتی که کمپوت را با طعم شیرین تر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.
    دقت کنید که آب شربت را زیاد نریزید چون خود آلوچه ها زمان پختن آب می اندازد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد