بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کادایف

  • بازدید: 731
شیرینی کادایف

شیرینی کادایف

شیرینی کادایف

  1. مواد لازم:

    ورمیشل پاکستانی ..............بسته
    شیر عسل........................1قوطی
    کره ...............................150گرم
    شکلات تلخ.......................100گرم
    پودر پسته.......................مقداری


    طرز تهیه:

    ورمیشل را خرد کرده با کره تفت میدهیم به حدی که رنگش طلایی بشه وبوی خامی اش گرفته بشه . فقط مواظب باشید نسوزه بعد شیر عسل را اضافه کرده وکمی حرارت دهید تا رنگش کاراملی بشه بعد در قالب چرب شده بریزید به ارتفاع یک ونیم سانت واجازه بدهید تا سرد بشه بعد از سرد شدن به سایز دلخواه برش داده وبا شکلات آب شده وپودرپسته تزیین کنید و در دیس مورد نظر بچینید.
    نکته: شیر عسل حتما از نوع غلیظ باشه
    نوش جان


    منبع: khatoononline.ir