مواد لازم:
ورمیشل پاکستانی ..............بسته
شیر عسل........................1قوطی
کره ...............................150گرم
شکلات تلخ.......................100گرم
پودر پسته.......................مقداری
طرز تهیه:
ورمیشل را خرد کرده با کره تفت میدهیم به حدی که رنگش طلایی بشه وبوی خامی اش گرفته بشه . فقط مواظب باشید نسوزه بعد شیر عسل را اضافه کرده وکمی حرارت دهید تا رنگش کاراملی بشه بعد در قالب چرب شده بریزید به ارتفاع یک ونیم سانت واجازه بدهید تا سرد بشه بعد از سرد شدن به سایز دلخواه برش داده وبا شکلات آب شده وپودرپسته تزیین کنید و در دیس مورد نظر بچینید.
نکته: شیر عسل حتما از نوع غلیظ باشه
نوش جان
منبع: khatoononline.ir