بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کادایف با گردو و دارچین

  • بازدید: 1463
کادایف با گردو و دارچین

کادایف با گردو و دارچین

کادایف با گردو و دارچین

  1. مواد لازم:

    کادایف .....................300گرم
    گردو خرد شده ............150گرم
    روغن ........................1 استکان
    دارچین......................1 قاشق غذاخوری
    شربت دلخواه..............به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا رشته های کادایف رو از هم جدا کنید. روغن را به تدریج به رشته ها اضافه کرده و مخلوط کنید. ته قالبها را چرب کنید سپس قالب ها را تا نیمه با رشته پر کرده و فشرده کنید. یک لایه از گردو و دارچین را به رشته ها اضافه کنید. سپس قالب را با رشته پر کرده و مجددا فشرده کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و قالب ها را تا زمان طلایی شدن رشته در فر قرار دهید. سپس شربتی را که از قبل آماده کرده اید و خنک شده است را روی کادایفهای گرم بریزد. پس از خنک شدن در دیس مورد نظر بچینید.
    نکته: می توانید رو کاردیف را با شربت آب لیمو یا توت فرنگی غلیظ و خلال پسته و تکه های میوه تزئین نمایید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد