مواد لازم:
توت فرنگی خرد کرده................... نصف پیمانه
انبه خرد شده ............................نصف پیمانه
موز خرد شده ............................1 عدد
کادایف ...................................500 گرم
روغن......................................مقداری
پودر هل .................................1 قاشق چای خوری
شکر.......................................نصف پیمانه
شکر برای روی میوه ها.................مقداری
برگ نعنا برای تزیین...................مقداری
مواد لازم برای شربت :
شکر......................................3 پیمانه
آب.......................................1 پیمانه
آب لیمو ترش..........................مقداری
(کادایف یا رشته ختایی یا رشته خشکار نوعی رشته دسری می باشد)
طرز تهیه:
مقداری از کادایف رو باز کرده و خرد کنین . با کمی روغن مایع اسپری کنین . توی هرکدام از قالب های مافین بذارین و فشار بدین . تا وسطش گود بشه . از پودر هل روشون بپاشین . نیم ساعت بعد از اینکه روغن به خورد رشته ها رفت ، فر رو داغ کنین بعد روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنین . قالب رو توی فر بذارین . وقتی طلایی شد بیرون بیارین . مراقب باشین نسوزه و تیره نشه . شکر و آب و آب لیموترش رو با هم مخلوط کرده و کمی بجوشانین تا غلیظ بشه و بعد بذارین تا خنک بشه . بعد روی مافین های کادایف بریزین و بذارین تا جذب بشه .بعد ظرفش رو عوض کنین . سپس با میوه های خورد شده و کمی پودر پسته و برگ نعنا تزئین کنین.
نکته:1. قبلا میوه های خرد شده رو با شکر مخلوط کنین و بذارین بمونه تا شیره به خوردش بره .
2.قالب مافین رو از قبل چرب کنین . *
3.کادایف یا تل کادایف یه نوع ماده خمیریه که رشته رشته اس و شبیه نودل چینیه با آب و آرد درست می شه . به صورت نیمه آماده توی بازار به فروش میرسه و باید در منزل اونا رو توی روغن سرخ کنین تا طلایی بشه بعد هم در شیره که مثل شیره زولبیا بامیه هستش قرار بدین تا کمی شیره به خوردش بره.
نوش جان
منبع: sofrehkhune.com