2.چاتنی میوه
*. پس از کباب کردن بلال، چاتنی میوه را با کره آب شدن مخلوط کنید و آن را روی بریزید و نوش جان کنید.
*. چاتنی، ترکیبی از طعم های ترش، شیرین و تند است که با انواع میوه های خشک یا تازه، سرکه، شکر و چیلی تهیه می شود.
3.گواکامولى
*. گواکامولى تازه طعم بسیار خوبی به بلال می دهد. می توانید روی آن آب لیمو ترش بچکانید و با یک قاچ لیموترش نیز تزئین کنید.
*. گواکامولى سس تهیه شده از آواکادوى له شده و ادویه جات است.
4. دارچین
*. با ترکیب پودر دارچین، شکر و کره آب شده می توانید طعم شیرینی به بلال تازه کبابی بدهید.
منبع: اکاایران