بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه سوهان

  • بازدید: 548
سوهان

سوهان

سوهان

  1. مواد لازم:

    آرد جوانه گندم.........................250گرم
    خلال پسته و بادام.....................1 لیوان
    آرد سفید................................250 گرم
    روغن حیوانی............................نیم کیلو
    پودر قند................................نیم کیلو
    زعفران..................................1 قاشق مرباخوری
    آب............................به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    آرد جوانه گندم و آرد سفید را با هم ترکیب کرده و چند بار از صافی می گذارنیم تا نرم شود. آب را اندک اندک به آنها می افزاییم و با دست ورز می دهیم تا تبدیل به خمیر شود. این خمیر باید به صورت مایع باشد. مواد فوق را روی حرارت گذاشته و پودر قند را به آنها اضافه میکنیم و روغن را کم کم می افزاییم. آنقدر این مایع را می جوشانیم تا رنگ آن قرمز شود. سپس مواد را روی سطح صافی ریخته و با وردنه صاف میکنیم. خلال پسته و بادام را روی آن ریخته و فشار می دهیم تا به سوهان بچسبد. بعد از این که سوهان سرد شد با چند تکان آنها را از ظرف جدا می کنیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد