بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کلوچه خرمایی

  • بازدید: 611
کلوچه خرمایی

کلوچه خرمایی

کلوچه خرمایی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ.................................1 عدد
    آرد.......................................1و نیم پیمانه
    کره.......................................1/4 پیمانه
    بیکینگ پودر..........................1 قاشق چای خوری
    زغفران دم کرده......................کمی
    وانیل..................................مقداری
    شیر....................................3 قاشق غذاخوری
    مواد میانی:
    خرمای بدون هسته................1 پیمانه
    پودر نارگیل........................نصف پیمانه
    هل و دارچین..................... مقداری (می توانید حذف کنید یا ادویه دیگه ای جایگزین کنید)


    طرز تهیه:

    کره را بزنید تا کرم شود. تخم مرغ را با زعفران و وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید با همزن شیر و آرد را اضافه کرده دوباره بزنید و بعد با سر انگشت ورز دهید خمیر لطیفی بدست می آید. خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نکهدارید تا استراحت کند. خرماها را با پنج قاشق غذاخوری آب بگذارید روی حرارت تا له بشه و ادویه هاا را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و نارگیل را اضافه کنید و بگذارید کنار تا خنک شود.
    خمیر را پهن کنید و مواد را بریزید روش و رول کنید یا اینکه کمی بردارید و از مواد خرما بگذارید روی خمیر و دوباره خمیر بگذارید و با کاتر مانند تصویر مربع برش بدهید. می توانید روش آجیل بگذارید (اختیاری). کلوچه ها را در سینی فر چیده و در فر گرم شده با درجه 180 به مدت 20 تا 25 دقیقه یا زمانی که طلایی بشه.
    نکته: برای براق کردنن روش می توان از عسل که کمی حرارت داده شده با فرچه روش مالیده شود.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد