بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک لامینگتون

  • بازدید: 640
کیک لامینگتون

کیک لامینگتون

کیک لامینگتون

  1. مواد لازم:

    کره (نرم شده)................................... 190 گرم
    شکر ............................................... 1 فنجان یا 220 گرم
    وانیل ............................................. 2 قاشق چایخوری
    تخم مرغ ......................................... 3 عدد
    آرد ............................................... 350 گرم
    شیر .............................................. 250 میلی لیتر
    شکلات تلخ ..................................... 220 گرم
    خامه پرچرب ................................... 250 میلی لیتر
    پودر نارگیل ................................... 1 فنجان


    طرز تهیه:

    فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر باید حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم. سپس تخم مرغ ها را با هم همراه با یک قاشق چای خوری وانیل اضافه کرده و تا زمانی که خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
    پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود. شکلات، خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد