بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک انجیر وارونه

  • بازدید: 809
کیک انجیر وارونه

کیک انجیر وارونه

کیک انجیر وارونه

  1. مواد لازم:

    کره............................................ نصف پیمانه
    روغن......................................... نصف پیمانه
    شکر.......................................... 1 لیوان
    تخم مرغ..................................... 3 عدد
    وانیل........................................ 1/4 قاشق چای خوری
    ماست شیرین.............................. 1 پیمانه
    اجیر رنده شده............................ 3 عدد
    دارچین..................................... 1 قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر............................... 1 قاشق چای خوری سرپر
    آرد.......................................... 2 پیمانه
    انجیر حلقه شده و خلال بادام.......... به تعداد لازم برای کف قالب کیک


    طرز تهیه:

    ابتدا فر را روشن کرده و با دمای 180 درجه میگذاریم تا گرم شود. بعد از این که کره به دمای محیط رسید با نصف پیمانه روغن و شکر ر باهم زن خوب مخلوط می کنید بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هرکدام را 5 دقیقه با همزن بزنید. سپس وانیل و یک پیمانه ماست شیرین و انجیر رنده شده و دارچین را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر را با آرد الک کرده و آرام به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف آن نخوابد. کف قالب مورد نظر را با کره چرب و سپس آرد پاشی کنید و انجیر حلقه شده و خلال بادام بچینید و سپس مایه کیک را اضافه کرده و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد حدودا به مدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد