بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک آلو سیاه

  • بازدید: 325
کیک آلو سیاه

کیک آلو سیاه

کیک آلو سیاه

  1. مواد لازم:

    آرد.............................................. 3 پیمانه
    روغن مایع ..................................... 1 پیمانه
    تخم مرغ........................................ 4 عدد
    آلو سیاه......................................... 4 عدد
    ماست........................................... 1 پیمانه
    شکر ............................................ 1 و نیم پیمانه
    بکینگ پودر................................... 1 قاشق غذاخوری
    نمک ............................................ 1/8 قاشق چایخوری
    وانیل .......................................... 1/2 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    فر را روی حرارت 180 روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و 3 قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار میگذاریم و بقیه را خوب می گذاريم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود. روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را مي ريزيم. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم. قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم مي ريزيم و بعد باقي مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک مي چينيم و در فر به مدت 45_50 دقيقه می پزیم .
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد