مواد لازم:
تخم مرغ .........................................6 عدد
گلاب.............................................. یک استکان
آرد سفید........................................ 100 گرم
نشاسته پودر شده............................. 50 گرم
رنگ خوراکی..................................... 1 تا 2 قطره
پودر قند......................................... 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته و گلاب را باهم مخلوط کرده و آنقدر هم میزنیم تا به صورت یکدست دربیاید . تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و آنقدر بزنید تا پف کند . بعد مخلوط نشاسته را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم . آرد را چند بار الک کرده و در مرحله بعد به تخم مرغ ها اضافه کنید . مخلوط حاصله را از صافی رد کرده تا کاملا صاف و یکدست شود . خمیر حاصله را در 3 تا لیوان ریخته به اندازه یکسان و به هرکدام رنگ خوراکی اضافه نمایید . سعی شود یکی را قرمز ، دیگری را زرد و آخری را سبز کنید و هم بزنید تا کاملا رنگ مخلوط شود . سپس یک ظرف گرد بیاورید و به کمک نفر دومی مواد لیوان ها را به صورت همزمان از سه نقطه کاسه بریزید . سرعت ریختن هر سه باید یکسان باشد تا اندازه هر کدام در ظرف برابر شود .سپس روغن سرخ کردنی را در قابلمه کوچکی ریخته و می گذاریم تا روی اجاق کمی داغ شود. در همین حین باید قالب مخصوص نان پنجره هم داخل روغن باشد تا آن هم داغ شود . بعد قالب را در داخل خمیر کرده به طوری که مرکز قالب در مرکز خمیر باشد . قالب را زیاد داخل خمیر فرو نبرید تا جداشدن خمیر از قالب راحتتر باشد. بعد قالب را در روغن فرو برده و کمی که خودش را گرفت از روغن خارج کرده و در یک صافی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد سرد شدن کامل روی آنها پودر قند پاشیده و وسط نان پنجره ها پودر پسته بریزید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد