بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر عربی با نان تست

  • بازدید: 1595
دسر عربی با نان تست

دسر عربی با نان تست

دسر عربی با نان تست

  1. مواد لازم:

    خامه.......................................... 1 عدد
    سرشیر....................................... 1 عدد
    نان تست..................................... یک بسته
    کاستر......................................... 4 قاشق غذاخوری
    شربت بهارنارنج.............................. به میزان لازم
    میوه............................................ به مقدار لازم متناسب با دنت انتخابی
    خلال پسته،گردو،بادام و پودر نارگیل.... به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا خامه را با سرشیر و کاستر مخلوط کرده (در صورت تمایل به جای سرشیر از شیر غلیظ شده یا دنت میوه ای می توان استفاده کرد) قسمت های قهوه ای رنگ اطراف نان تست را بگیرید. سپس ته ظرف مورد نظر را با یک لایه از نان تست بپوشانید و مقداری از شربت بهار نارنج را روی نان ها بریزید تا سطح نان ها با شربت کاملا آغشته شود. بعد مقداری از مخلوط خامه روی آن بریزید و سطح آن را کاملا صاف کنید و بپوشانید. اگر از دنت استفاده کرده اید از میوه متناسب با آن استفاده کنید. مثلا اگر از دنت موز استفاده کرده اید تکه های موز را روی خامه بچینید. در ادامه یک لایه از مغز دلخواه شامل پسته، گردو، بادام و یا پودر نارگیل روی مواد بریزید و سپس یک لایه دیگر نان تست روی آن بگذارید. این ترتیب را ادامه دهید تا لایه آخر خامه قرار گیرد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد