بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه توپک نارگیلی

  • بازدید: 1432
توپک نارگیلی

توپک نارگیلی

توپک نارگیلی

  1. مواد لازم:

    پودر نارگیل ..........................300 گرم
    شیر عسلی............................ یک قوطی کوچک
    گلاب و هل............................ به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    مقداری پودر نارگیل را در ظرفی بریزید و شیرعسل را آنقدر اضافه کنید تا بتوان قلقلی کرد یا قالب زد. کمی گلاب و پودر هل هم اضافه کنید. اگر دوست داشتید مانند عکس زیر رنگی بشه سه قسمت کنید. یکیش پودر کاکائو واون یکیش زعفران و آخریش همون سفید بشه. با دست اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید و یا با قالبهای دلخواه قالب بزنید و در پودر نارگیل سفید و یا پودر نارگیل های رنگی موجود در بازار بغلطونید تا جلوه بیشتری بهش بدهید سپس هر کدام را در کپسول مناسب بگذارید. می توانید این توپک ها را در یخچال گذاشته تا خنک شود و سپس میل کنید.
    نکته: می توانید از پسته و بادام خرد شده هم در مخلوط شیرعسل و نارگیل استفاده کرد. همچنین می توانید یک فندق وسط خمیر شیرعسل و نارگیل گذاشته و بعد به صورت توپک در بیاورید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد