مواد لازم:
تخم مرغ............................... 3 عدد
شیر ...................................1 لیوان
روغن مایع ............................1 لیوان
بکینگ پودر ..........................1 قاشق مرباخوری
سرکه .................................1 قاشق غذاخوری
نمک................................... نصف قاشق چای خوری
آرد.................................... 6 لیوان
گردو فندق پسته خرد شده......... به مقدار لازم
نشاسته ذرت......................... مقداری برای باز کردن خمیر
مواد شربت:
آب .................................... 5 لیوان
شکر................................... 4 لیوان
آب لیموی تازه ....................... چند قطره
طرز تهیه:
تخم مرغ، شیر ،بکینگ پودر،روغن ، سرکه و نمک را باهم مخلوط آرد را کم کم اضافه ورز میدهیم تا گلوله گلوله نشود و خمیری یکدست بدست بیاد، خمیر بدست آمده را به 3 قیمت مساوی تقسیم میکنیم.
روی سطحی نشاسته ذرت پاشیده تک تک 30 قیمت را با کمک وردنه اندازه بشقاب باز میکنیم و در دسته های 10 تایی روهم میچینیم بین هر لایه باید نشاسته درت بپاشید،، 3 دسته ده تایی بدست میاید، بعد با کمک وردنه دسته های 10 را با باز میکنیم تا به اندازه سینی فرم در بیاید ، داخل سینی فر را با کره چرب کرده. نشاسته ذرت پاشیده ، لایه اول را گذاشته و بعد روی ان گردو و پسته و...بصورت دلخواه میریزیم و بعد لایه دوم قرار داده بعد روی آن باز پسته میریزم و در پایان لایه 3 را گذلشته روی آن با فرچه کره یا مارگارین میزنیم و داخل فر 180 درجه فارنهایت تا وقتی باقلوا کمی طلایی شود میگذاریم. در این بین آب و شکر را در قابلمه ریخته به مدت15 دقیقه میگذاریم بجوشد بعد چند قطره ابلیمو اضافه کرده و دو دقیقه دیگر میگذاریم بجوشد.
باقواها را از فر در اورده می گذاریم خنک شود و روی باقلوای خنک شربت داغ میریزیم. خانمهای کدبانو در این مورد بسیار دقت کنید تا باقلوا خراب نشود،
نوش جان
گردآوری: تحریریه