بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه باقلوا خانگی

  • بازدید: 1244
باقلوا خانگی

باقلوا خانگی

باقلوا خانگی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ............................... 3 عدد
    شیر ...................................1 لیوان
    روغن مایع ............................1 لیوان
    بکینگ پودر ..........................1 قاشق مرباخوری
    سرکه .................................1 قاشق غذاخوری
    نمک................................... نصف قاشق چای خوری
    آرد.................................... 6 لیوان
    گردو فندق پسته خرد شده......... به مقدار لازم
    نشاسته ذرت......................... مقداری برای باز کردن خمیر
    مواد شربت:
    آب .................................... 5 لیوان
    شکر................................... 4 لیوان
    آب لیموی تازه ....................... چند قطره


    طرز تهیه:

    تخم مرغ، شیر ،بکینگ پودر،روغن ، سرکه و نمک را باهم مخلوط آرد را کم کم اضافه ورز میدهیم تا گلوله گلوله نشود و خمیری یکدست بدست بیاد، خمیر بدست آمده را به 3 قیمت مساوی تقسیم میکنیم.
    روی سطحی نشاسته ذرت پاشیده تک تک 30 قیمت را با کمک وردنه اندازه بشقاب باز میکنیم و در دسته های 10 تایی روهم میچینیم بین هر لایه باید نشاسته درت بپاشید،، 3 دسته ده تایی بدست میاید، بعد با کمک وردنه دسته های 10 را با باز میکنیم تا به اندازه سینی فرم در بیاید ، داخل سینی فر را با کره چرب کرده. نشاسته ذرت پاشیده ، لایه اول را گذاشته و بعد روی ان گردو و پسته و...بصورت دلخواه میریزیم و بعد لایه دوم قرار داده بعد روی آن باز پسته میریزم و در پایان لایه 3 را گذلشته روی آن با فرچه کره یا مارگارین میزنیم و داخل فر 180 درجه فارنهایت تا وقتی باقلوا کمی طلایی شود میگذاریم. در این بین آب و شکر را در قابلمه ریخته به مدت15 دقیقه میگذاریم بجوشد بعد چند قطره ابلیمو اضافه کرده و دو دقیقه دیگر میگذاریم بجوشد.
    باقواها را از فر در اورده می گذاریم خنک شود و روی باقلوای خنک شربت داغ میریزیم. خانمهای کدبانو در این مورد بسیار دقت کنید تا باقلوا خراب نشود،
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه