بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربای پوست پسته

  • بازدید: 328
مربای پوست پسته

مربای پوست پسته

مربای پوست پسته

  1. مواد لازم:

    پوست پسته تازه .......................... 1 کیلو
    شکر .......................................... 1 کیلو
    هل یا وانیل ................................. به قدر لازم
    آبلیمو ........................................ نصف استکان
    گلاب در صورت تمایل .....................1 فنجان
    خلال پسته .................................. 1 فنجان


    طرز تهیه:

    پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد