بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی چرخ و فلک

  • بازدید: 454
شیرینی چرخ و فلک

شیرینی چرخ و فلک

شیرینی چرخ و فلک

  1. مواد لازم:

    کره ................................. 250 گرم
    شکر ............................... 125 گرم
    دارچین ........................... 1 قاشق چای خوری
    تخم مرغ ...........................1 عدد
    کاکائو .............................. 2 قاشق مرباخوری
    نشاسته ........................... 60 گرم
    آرد ................................ 400-500 گرم


    طرز تهیه:

    کره و شکر را خوب هم زده بطوریکه شکرها خوب حل شود سپس نشاسته و تخم مرغ و زنجفیل و دارچین و کاکائو و آرد را هم اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شود که بدست نچسبد و مقداری از آن را برداشته گرد می کنیم و داخل کف دست فشار می دهیم با کمک یک چاقو روی ‌آن را برشهای سطح می دهیم و بشکل چرخ و فلک می شود و روی کاغذ روغنی چیده در فر 180-150 درجه از قبل گرم شده بمدت 25 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.
    نکته: این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر می باشد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد