مواد لازم:
کره ................................. 250 گرم
شکر ............................... 125 گرم
دارچین ........................... 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ ...........................1 عدد
کاکائو .............................. 2 قاشق مرباخوری
نشاسته ........................... 60 گرم
آرد ................................ 400-500 گرم
طرز تهیه:
کره و شکر را خوب هم زده بطوریکه شکرها خوب حل شود سپس نشاسته و تخم مرغ و زنجفیل و دارچین و کاکائو و آرد را هم اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شود که بدست نچسبد و مقداری از آن را برداشته گرد می کنیم و داخل کف دست فشار می دهیم با کمک یک چاقو روی آن را برشهای سطح می دهیم و بشکل چرخ و فلک می شود و روی کاغذ روغنی چیده در فر 180-150 درجه از قبل گرم شده بمدت 25 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.
نکته: این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر می باشد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد