مواد لازم:
تخم مرغ............................. 4 عدد
شیر .................................. یک لیوان
شکر.................................. 1 پیمانه
هل.................................... 1 قاشق چای خوری
یکینگ پودر......................... 2 قاشق چای خوری
روغن مایع ........................... 1/2 پیمانه
وانیل................................. 1/4 قاشق چای خوری
آرد ................................... 2 پیمانه
پودر نارگیل......................... 1 تا 2 قاشق غذاخوری
بادام خرد شده..................... 1 تا 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت:
شکر ................................. 1 پیمانه
آب ................................... 1 پیمانه
گلاب.................................. 1/2 پیمانه
زعفران............................... مقداری
طرز تهیه:
ابتدا فر را با درجه 175 درجه روشن میکنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن یا چنگال خوب هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس هل و روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و آروم با لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس قالب مورد نظر را چرب کرده و بیشتر از 3/4 مواد را در ظرف بریزید و به بقیه مواد پودر نارگیل و پودر بادام اضافه کنید و بر روی مواد کیکی که در قالب ریختید بریزید و قالب را در فر قرار دهید تا بپزد.
اکنون شکر و آب را در روی شعله گاز قرار داده تا شربت درست شود. وقتی جوش آمد هل و گلاب و زعفران را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. زمان درست کردن شربت کلا ده دقیقه می باشد. البته دقت کنید که شعله کوچک گاز را انتخاب کنید ولی با شعله زیاد.
پس از آماده شدن کیک آن را از فر درآورده و مانند باقلوا به صورت لوزی های کوچک برش زده و سپس شربت داغ را روی کیک داغ بریزید. بعد از این که کمی خنک شد لوزی های کوچک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را سلفون کشیده و بگذارید داخل یخچال کاملا خنک شود و سپس سرو کنید.
نکته: 1. قالب را بزرگتر انتخاب کنید تا قطر کیک زیاد نشود و لوزی ها ظاهر شکیل تری داشته باشند و همچنین کل لوزی ها شیره ای شود نه فقط قسمت انتهای آن.
2. منظور از پودر بادام این است که خلال بادام را در کاسه ای ریخته و با کوشتکوب معمولی کمی ان را نرم کنید. می توانید بادام را حذف کنید. سلیقه ایه.
3. در دستورات مختلف گفته شده کیک سرد و شربت داغ یا برعکس باشد. ولی من خودم هر دو را داغ ریختم و مصرف کنندگان خیلی راضی بودند.
نوش جان
گردآوری: تحریریه