مواد لازم:
هویج درشت ..................... 3-4 عدد
پودر قند ......................... به میزان لازم
پودر نارگیل ..................... 200 گرم
طرز تهیه:
تا حالا راجب بورفی شنیدید؟ بورفی طعم های مختلفی داره و مخصوص کشور هندوستان هستش یه عصرونه مقوی و خوشمزه که به فر احتیاج نداره و خیلی راحت تهیه میشه درمزه های مختلف که سعی میکنم. در اینجا به آموزش بورفی هویج و نارگیل می پردازیم که تست فوق العاده ای داره:
اول هویج هارو بشویید و پوست بگیرید و تو یه قابلمه بپزید تا کاملا پخته بشه
بعد داخل مخلوط کن و یا هر وسیله ای که بشه قشنگ پوره کرد بریزید تا پوره بشه بعد پودر قند رو اضافه کنید و مرتب مزه کنید تا به شیرینی دلخواهتون برسه. در اخر پودر نارگیل رو اضافه کنید تا جایی که خمیر بشه و بتونید تو دستتون فرمش بدید از خمیر به اندازه گردو تو دستتون گلوله کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید .
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد