بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه حلوای پسته

  • بازدید: 916
حلوای پسته

حلوای پسته

حلوای پسته

  1. مواد لازم:

    آرد............................... 500 گرم
    کره............................... 250 گرم
    روغن مایع....................... 125 میلی لیتر
    پسته پودرشده................ 100 گرم
    هل............................... 2 قاشق سوپ خوری
    رنگ سبز خوراکی.............. به میزان لازم
    مواد لازم شربت:
    آب............................... 500 میلی لیتر
    شکر............................. 500 گرم


    طرز تهیه:

    ابتدا شیره را به این صورت تهیه کنید : آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را بالا برده تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت برداشته کنار بگذارید. حالا کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد