بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک مخملی قرمز با کرم پنیر خامه ای

  • بازدید: 1544
کیک مخملی قرمز با کرم پنیر خامه ای

کیک مخملی قرمز با کرم پنیر خامه ای

کیک مخملی قرمز با کرم پنیر خامه ای

  1. مواد لازم:

    کره ..................................... 113گرم
    شکر .................................... 115گرم
    آرد کیک ............................... 62 گرم
    رنگ قرمز رنگ آمیزی غذا........... 56 گرم
    بکینگ پودر ............................ 1 قاشق چای خوری
    نمک ..................................... 1 قاشق چایخوری
    پودر کاکائو ............................. 2 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ ................................ 2 عدد در دمای اتاق
    عصاره وانیل ........................... 1 قاشق چای خوری
    شیردر دمای اتاق ...................... 1 فنجان
    سرکه سفید .............................1 قاشق چای خوری
    جوش شیرین ............................ 1 قاشق چای خوری


    مواد لازم کرم روی کیک:

    پنیر خامه ای ، نرم شده...................... ۴00 گرم
    کره ، نرم شده ................................ 113 گرم
    پودر شکر ...................................... 115 گرم
    عصاره وانیل ................................... 1 قاشق چای خوری
    نمک ............................................. کمی


    طرز تهیه:

    فررا با حرارت 350 درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
    آرد ،بکینگ پودر،نمک را باهم الک کرده و بعد پودرکاکائورا با رنگ غذا مخلوط کنید. تا به شکل یک خمیرنرم شود. کره وشکررا باهم زده تاکرم رنگ شود ،تخم مرغ را اضافه و کمی با همزن زده و بعد وانیل وکاکائو خمیرقرمز به مایع اضافه کنید ودرآخرشیررا کم کم به همراه آرد اضافه کنید. مایع را به دو قسمت تقسیم کنید ودردوقالب جدا بریزید. درفربه مدت 25-30 دقیقه قراردهید.
    برای تهیه کرم روی کیک با همزن پنیر خامه ای و کره را بزنید. سپس پودرقند، نمک ، عصاره وانیل را اضافه کنید. سپس کرم را دریخچال قراردهید. ازاین کرم برای تزیین انواع شیرینی می توانید استفاده کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه