مواد لازم:
کره ...........................1بسته 100 گرمی
شکر ..........................1فنجان
تخم مرغ ......................3 عدد
اسانس بادام ................1و نیم قاشق چایخوری
بکینگ پودر..................1قاشق چایخوری
نمک........................... نوک قاشق چایخوری
شیر............................2 قاشق چایخوری
رنگ غذا....................... به مقدار لازم
مربای دلخواه.................. به میزان لازم
برای تزیین
خمیر فوندات و مروارید تزیینی
طرز تهیه:
شکر و کره رو با هم بزنید و تا سبک بشه . بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید. و سپس عصاره ی بادام رو اضافه کنید و هم بزنید.
در یه کاسه ی جدا گونه آرد الک شده و نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده بعد به کم کم به مایعمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.اگه خمیرتون خیلی سفت شد بهش شیر اضافه کنید. و بعدمخلوط رو به دو قسمت تقسیم کنید و رنگ غذا به دو تا مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. تو قالبتون کاغذ روغنی بندازید و از وسط کاغذ رو تا کنید و یه رنگ مایه ی کیک رو اینطرف و اون رنگ رو انونطرف بریزید!و در فر از پیش گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه بذارید با حرارت 150 درجه. (البته فر با فر فرق داره) کیک که پخت اجازه بدید خنک بشه . بعد از وسط هر تیکه از کیک رو برش بزنید و روی هر تکه مارمالاد بمالید و یکی در میون برش های کیک رو بذارید کنار هم و با فوندات کاورش کنید. یا میتونید خامه کشی کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه