مواد لازم:
دانه انار....................... 1 فنجان
پنیر خامه ای نرم ............ 200 گرم
کره نرم ........................1 قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده......... 1 فنجان
نان تست ریز خرد شده...... یک چهارم پیمانه
سیر خرد شده................. 1 حبه
رزماری تازه خرد شده ........1 قاشق چای خوری
برگ آویشن تازه خرد شده... 2 قاشق چای خوری
جعفری تازه ریز خرد شده..... 1 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش ........1 قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه................. یک هشتم قاشق چای خوری
جعفری تازه خرد شده...........1 قاشق چای خوری برای تزئین
طرز تهیه:
دانه های انار را به صورت یک لایه بین دو کاغذ حوله ای بگذارید و به آرامی کاغذ رویی را روی انار ها بکشید تا رویشان کاملا خشک شود و سپس به همان شکل در یخچال بگذارید تا کاملا رطوبت رویشان گرفته شود و شروع به درست کردن توپ پنیریتان بکنید .
پنیر خامه ای ، کره ، پنیر چدار، گردو ، سیر ، رزماری ، آویشن ، جعفری ، نان تست ، رنده پوست لیمو( تمام مواد با هم ) را مخلوط کرده و یک دقیقه با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس پنیر را یکجا روی یک پلاستیک گذاشته و دورش را بپوشانید و با دست به شکل توپ فرم دهید و بسته بندی کرده به مدت 1 ساعت تا 2 روز در یخچال بگذارید تا کاملا سفت و محکم شود . بعد ازین که توپ پنیریان به اندازه ی کافی سرد و سفت شد از یخچال خارج کرده و روی سطحی که دانه های انار را پاشیده اید با فشاری کم و ثابت بگردانید تا دانه های انار در سطح توپ فرو روند و تمام سطح توپ پنیریتان با انار پوشیده شود . در صورتی که نیاز بود کمی با فشار دست دوباره توپ اناری را شکل دهید .و رویش جعفری خرد شده بپاشید . توپ پنیر و انارتان را میتوانید قبل از سرو به مدت 4 – 5 ساعت در پلاستیک پیچیده و در یخچال نگهداری کنید . قبل از سرو توپ پنیر و انارتان را 30 دقیقه بیرون یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شود .
نوش جان
گردآوری: تحریریه