مواد لازم:
بیکینگ پودر .................. نصف قاشق چایخوری
پودر هل........................ یک قاشق چایخوری
پودر شکر....................... یک قاشق چایخوری
زرده تخممرغ................... دو عدد
ماست............................ 250 گرم
پودرشکر........................ دو پیمانه
روغن مایع و آرد............... به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا کرمرنگ شود، سپس زردههای تخممرغ را اضافه کرده با همزن برقی مخلوط میکنیم آنگاه پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مخلوطمان میافزاییم، سپس آرد را کمکم به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.
خمیر را به قطر سه میلیمتر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. و با قالب گرد، آن را قالب بزنید سپس وسط خمیر را برشزده با یک قاشق چایخوری موادمیانی را داخل قطاب قرار دهید به گونهای که این مواد به اطراف خمیرمالیده نشود،دو لبه خمیر را به هم چسبانیده و لبههای خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید.
بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوهای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از 10 دقیقه قطابها را در یک ظرف پودر شکر قرار میدهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته کنید
نوش جان
گردآوری: تحریریه