بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کلمپه

  • بازدید: 520
شیرینی کلمپه

شیرینی کلمپه

شیرینی کلمپه

  1. مواد لازم:

    بیکینگ پودر ................... 1 قاشق چای خوری
    روغن جامد...................... 2 پیمانه
    آرد................................ 5 پیمانه
    زرده تخم مرغ ..................2 عدد
    شیر.............................. 1 پیمانه
    کنجد............................. برای تزیین
    خرما .............................500 گرم
    روغن جامد...................... 5 قاشق غذاخوری، برای مواد میانی
    گلاب.............................. مقداری


    طرز تهیه:

    روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط می کنیم زرده تخم مرغ را با هم زن بزنید سپس به همراه شیر و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید در صورتی که خمیر شل بود کمی آرد اضافه کنیدتا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد. به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید در این فاصله خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشی کرده اید با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنیدو با قالب گرد قالب بزنید . روی یکی از لایه ها از مواد میانی قرار دهید و دایره ای دیگر از خمیر روی آن قرار دهید و با دست به اطراف آن پیچ دهیدتا به هم بچسبد و با مهر روی آن را نقش بزنید کمی کنجد روی آن بپاشید و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 20 دقیقه تا پخته و کمی طلایی شود.
    برای مواد میانی خرما را پوست گرفته و هسته آن را جدا کرده و در غذا ساز پوره می کنیم. روغن و گلاب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم گلاب در حدی باشد که مایه شل نشود. به دلخواه می توان ادویه هل و دارچین و زنجبیل یا میخک یا جوز هندی به مواد میانی اضافه کرد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه