مواد لازم:
آرد سفید ........................1 پیمانه
جوش شیرین ................... نصف قاشق چای خوری
نمک............................... یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات شیرین ذوب شده..... 2 گرم
آب................................. یک چهارم فنجان
کره ی ذوب شده................ یک دوم پیمانه
شکر............................... یک دوم پیمانه
تخم مرغ.......................... 2 عدد
وانیل............................. یک دوم قاشق چای خوری
شیر............................... یک دوم پیمانه
کارامل............................ مقداری
نارگیل............................ مقداری
طرز تهیه:
1 - در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید.
2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.
3 - در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.
4 - در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و 30 ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .
5 - خمیر آماده شده را به مدت 25 دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر.
6 - کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .
نوش جان
گردآوری: تحریریه